V vse krajših dnevih bo kmalu priložnost, da osvojimo nova znanja. V Kamrici, MGC Vojnik pričenjamo z novo sezono tečajev šivanja, za nove spretnosti, ki jih bomo lahko uporabili v hladnejših dneh.

Tečaj obsega 20 ur. Spoznali bomo osnove šivanja s spoznavanjem različnih materialov in tehnike šivanja.Skozi tečaj, si bomo izdelali predpasnik, toaletno torbico, nakupovalno vrečo, krilo ali hlače po meri.Vsak udeleženec šiva na svojem šivalnem stroju, možna je tudi izposoja. Material po simboličnih cenah je zagotovljen.

Okvirni termini srečanj so predvideni v torek, 18.10.2016,  ob 17.00 uri oz. po dogovoru udeležencev.Cena tečaja je 75€, ob prijavi se plača 20 € akontacije.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest na:

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Tel. št.: 08 201 66 97 ali 031 641 937


Vabljeni v ustvarjalno družbo!

* V kolikor na tečaj ne bo prijavljenih dovolj oseb za izvedbo tečaja, si pridružujemo pravico do zamika datumov izvedbe ali odpovedi tečaja.